Over ons

Over ons

Heb jij weleens last van vervelende klachten in je voeten, onderrug of nek? Dit kunnen signalen zijn van een verkeerde lichaamshouding, en het goede nieuws is dat Ortho Podo Actief hierbij kan helpen. Onze deskundige teamleden, Marius en Vallance, zijn al zestien jaar actief in het vak van Podologie en Podoposturale therapie en hebben in die tijd talloze mensen geholpen om van hun klachten af te komen.

Bij Ortho Podo Actief begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een juiste lichaamshouding is voor jouw algehele welzijn. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we snel en doeltreffend onregelmatigheden in je houding en looppatroon identificeren. Of je nu last hebt van pijnlijke voeten na een lange dag, een zeurende onderrug, of zelfs nekklachten, wij staan voor je klaar om je te begeleiden naar een betere gezondheid en comfort.

Onze praktijk in Ede is jouw vertrouwde plek voor persoonlijke aandacht en professionele zorg. Samen met ons team zul je ontdekken hoe je jouw lichaamshouding kunt verbeteren en de klachten kunt verminderen. Ortho Podo Actief is er voor jouw welzijn, zodat jij weer pijnvrij kunt genieten van het leven.

Ons team!

Marius Grift

Registerpodoloog & Podoposturaal therapeut

Vallance Waëlauruw

Registerpodoloog | NLQF behandelaar i.o

Minggus Lawalata

Instrumentenmaker Podolab

Melissa van Steijn van Hensbroek

Administratief medewerker

Michelle Lens

eigenaresse Studio Voet – Medisch Pedicure

Minggus Lawalata

Instrumentenmaker Podolab

Geschillencomissie

Gecertificeerd door

Locatie Ede

Locatie Putten

Locatie Texel

Copyright © | Ortho Podo Actief | Website door Irmedia