Stap met comfort en vertrouwen vooruit bij Ortho Podo Actief!

Bij Ortho Podo Actief staan we voor je klaar, of je nu op zoek bent naar verlichting van pijnlijke voeten, een betere lichaamshouding wilt bereiken, of gewoon de beste zorg voor je voeten en houding zoekt.

Voetonderzoek

Voel je je wel eens belemmerd door pijnlijke voeten? Loop je rond met ongemakken die je dagelijkse activiteiten beïnvloeden? Bij Ortho Podo Actief begrijpen we jouw zorgen. Maak een afspraak.

De praktijk

Onze praktijk staat klaar om jou de professionele zorg en aandacht te bieden die je verdient. Wij geloven in het belang van een gezonde voetgezondheid en streven ernaar om jouw welzijn te verbeteren.

Vergoedingen

Zoals ieder jaar worden er weer aanpassingen gedaan in de voorwaarden en/of vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Lees meer over de vergoedingen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Over ons

Heb jij weleens last van vervelende klachten in je voeten, onderrug of nek? Dit kunnen signalen zijn van een verkeerde lichaamshouding, en het goede nieuws is dat Ortho Podo Actief hierbij kan helpen. Onze deskundige teamleden, Marius en Vallance, zijn al sinds 2003  actief in het vak van Podologie en Podoposturale therapie en hebben in die tijd talloze mensen geholpen om van hun klachten af te komen.

Bij Ortho Podo Actief begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een juiste lichaamshouding is voor jouw algehele welzijn. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we snel en doeltreffend onregelmatigheden in je houding en looppatroon identificeren. Of je nu last hebt van pijnlijke voeten na een lange dag, een zeurende onderrug, of zelfs nekklachten, wij staan voor je klaar om je te begeleiden naar een betere gezondheid en comfort.

Je kunt bij ons terecht in Ede, Putten en op Texel. Wij zijn jouw vertrouwde plek voor persoonlijke aandacht en professionele zorg. Samen met ons team zul je ontdekken hoe je jouw lichaamshouding kunt verbeteren en de klachten kunt verminderen. Ortho Podo Actief is er voor jouw welzijn, zodat jij weer pijnvrij kunt genieten van het leven.

Over ons

Vergoedingen

Locaties

Wat doet een podoloog?

Wat doet een podoloog?

Ervaar je ongemakken in je voeten, knieën of onderrug? Dit zou kunnen duiden op problemen met je houding. Bij Ortho Podo Actief staan onze podologen voor je klaar om deze problemen aan te pakken. Onze podologen voeren uitgebreid onderzoek uit naar je voeten en lichaamshouding om eventuele afwijkingen te identificeren en corrigeren.

De correcties kunnen variëren, van op maat gemaakte steunzolen tot het gebruik van siliconen ortheses of medical taping, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Het is belangrijk op te merken dat podologie niet alleen voor oudere mensen is. Juist ook kinderen en jongeren kunnen baat hebben bij podologische behandelingen om een betere en correcte lichaamshouding te bevorderen. Bij Ortho Podo Actief zetten we ons in om mensen van alle leeftijden te helpen een gezondere en comfortabelere levensstijl te bereiken door middel van deskundige podologische zorg.

Geschillencomissie

Gecertificeerd door

Locatie Ede

Locatie Putten

Locatie Texel

Copyright © | Ortho Podo Actief | Website door Irmedia