Gratis vrijblijvend voetonderzoek!

Voet-, enkel-, knie-, heup-, rug-, schouder-, nek- en/of hoofdpijnklachten?
Last van een verhoogde spierspanning of drukpunten onder voeten?

Wist u dat er heel veel klachten kunnen ontstaan vanuit een afwijkende stand en/of doorzakking in de voeten? Ons hele lichaam met al zijn spieren, banden, gewrichten etc. aan elkaar verbonden, dus één scheefstand kan al veel meer veroorzaken.

Dit is de normale voet met de houding die daarbij hoort.
Mensen met een dergelijke houding zijn meestal klachten vrij, maar dat betekent niet, dat men een dergelijke houding moet hebben om vrij van klachten te zijn.
Dit is de platvoet, een soepele voet met slappe spieren.
Hier is de naar achter hangende houding afgebeeld.
Klachten aan de knie en lage rug, schedelhoofdpijn en vermoeidheidspijnen zijn vaak het gevolg. Meestal zijn doffe pijnen aanwezig die bij rust verminderen.
Dit is de holvoet en de houding die daarbij hoort.
Holvoeten kenmerken zich door klauwtenen, overgevoelige voetzolen en een verhoogde spierspanning. Lage rug, nek en voorvoetpijnen kunnen hier uit voortkomen. De klachten nemen toe bij rustsituaties (zoals staan, liggen, zitten) en af bij bewegen.


Wilt u weten of dit ook op u van toepassing is? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis voetonderzoek. Op basis van uw verhaal/klacht kunnen wij u voorzien van informatie en advies, wellicht moet u wel bij een hele andere discipline zijn. Zijn er misschien oefeningen/aanpassingen die u zelf kunt doen om tot een verbetering van de klacht te komen. Wie weet zijn wij wel de oplossing voor uw klachten en kunnen wij u exact uitleggen wat u hier van kunt verwachten.

Wacht niet langer, maar kom eens langs!